0735 - 46 44 72larssonsbrygga@outlook.com

Lunch i Torsby

Lunch i Torsby

Vår restaurang, Larssons Brygga, vänder sig till alla som är intresserade av att åtnjuta en god lunch i Torsby. Vi har ett varierande utbud med flera möjligheter att välja mellan. I samband med lunchen, så får man även tillgång till vårt utomordentliga salladsbord, som både är varierande och storartat. Våra medarbetare har stor kunskap inom matlagning. De har arbetat inom restaurangbranschen i flera år och de lär hela tiden nya saker och de blir kontinuerligt duktigare och effektivare.

Gemytliga lokaler

Våra lokaler är mycket fina och gemytliga med fin interiör. Vi är mycket stolta över våra lokaler och många av våra kunder tycker att det både är trevligt och fint här hos oss. Detta påverkar självfallet helhetsintrycket. Om du vill, så går det alltid att beställa bord i en speciell del av restaurangen. Vi kan hjälpa dig med detta, om det är aktuellt.

Omfattande kundservice

Här på vår restaurang, Larssons Brygga, är kundservice någonting som är väldigt betydelsefullt. Vi prioriterar allas önskemål högt. Vi vill självfallet att alla våra gäster skall vara så nöjda som möjligt. Vårt främsta mål är att göra alla 100 procent nöjda med såväl mat, dryck, som erhållen kundservice. Om det är någonting som du undrar över, så är det bara att du hör av dig till oss, så skall våra medarbetare göra allt de kan för att du skall få svar på dina funderingar.

Vi vill kunna vara ditt förstahandsval, då du vill äta lunch i Torsby. Vi ser fram emot ditt besök och vi tillagar mat enligt allas önskemål. Om du har några speciella behov, så skall vi göra allt vi kan för att infria dessa. Du är återigen varmt välkommen till vår restaurang, när du vill äta en kvalitativ och prisvänlig lunch i Torsby.